Gyakorlati útmutató

A leírás alapján bárki, néhány órás munkával hosszú távú folyamatos bevételhez jut. Mindez ingyenes eszközökkel, pénz befektetése nélkül.

Kapcsolódó weboldalak

Ingyen használható eszközök a pénzkereséshez: Adsense

A legegyszerűbb módja a pénzkeresésnek, egy érdeklődésre számot tartó szakterület feldolgozása, és megjelenítése az interneten, és ezen az oldalon a témával kapcsolatos reklámok elhelyezése. Mindenhol használható fizetős reklám a Google Adsense szolgáltatás. Ennek a használata teljesen ingyenes. Könnyen csatlakozhat ehhez bárki, akár kezdő vagy haladó internetező.
Kell egy weboldal, amit a legegyszerűbben a blog.hu-n hozhatsz létre. Ide írd meg azokat a post-okat (cikkeket), amik felkeltik az emberek figyelmét, és amiért eljönnek az oldaladra. Hidd el, sok érdeklődő van, ezért jó témaválasztás esetén sok látogató lesz. Ezt újabb ingyenes eszközökkel lehet mérni, pl. a google analytics nagyon jó erre. De megnézheted az oldal rangsorolását a pagerank szerint is.
És ha regisztráltál az adsense-re és megírtad a cikkeidet, akkor az adsense-n kapott kódot illeszd be az oldalra és ha a látogatók rákattintanak a témába vágó hirdetésekre, máris gyűlik a pénz a számládon.

Az Adsense működésének megértéséhez segít az ingyesen Adwords tanfolyam. Az Adwords kipróbálható a számítástechnikai újságokban található ingyenes Adwords kupon felhasználásával.

 

Címkék: intenetes pénzkeresés ingyenes eszköz ingyenes adwords kupon

A bejegyzés trackback címe:

https://internetes-penzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr33262865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása